Houten Urn – Dahlia 4L (meerdere houtsoorten)

De Grote Urn Dahlia in is ontworpen als een elegante en duurzame manier om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Gemaakt van hoogwaardig gefineerd notenhout en afgewerkt met een naturel olie, straalt deze urn een natuurlijke en tijdloze schoonheid uit dankzij de subtiele houttekening. Deze urn is beschikbaar in meerdere houtsoorten zoals tineohout, essenhout, eikenhout grijs, palisanderhout en kastanjehout. Indien uw gewenste houtsoort niet in het rijtje voorkomt, is het mogelijk om een urn op aanvraag te laten maken in een andere houtsoort naar keuze. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze urn is speciaal ontworpen voor asbestemmingen binnenshuis en biedt een serene laatste rustplaats. Vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout, staat dit product garant voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Zo draagt u niet alleen zorg voor de herinnering aan uw dierbare, maar ook voor het milieu. Het vullen van de urn is eenvoudig via de onderzijde, waardoor het proces met zorg en discretie kan plaatsvinden.

De Houten Urn Dahlia is een natuurlijk product en hierdoor volledig uniek. De foto’s die u in onze webshop ziet, dienen als representatie van het algemene uiterlijk van deze urnen. Door de natuurlijke eigenschappen van het materiaal kunnen er variaties zijn in kleur. De levertijd van de houten urnen bedraagt 1 tot 2 weken.

390,00 incl. btw

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Specificaties
Inhoud4 liter
Hoogte38 centimeter
Breedte28 centimeter
Diepte11 centimeter
Geschikt voor buitenNee
PersonaliseerbaarNee
De Houten Urn – Dahlia 4L is te zien in onze showroom.