Assieraad ring mat (dun)

De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste sieraden gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder.

Wat is eigenlijk de juiste ringmaat? De ringmaat is de binnendiameter (in mm) van een ring. U kunt dit meten door een ring te pakken en met een meetlint de millimeters van de binnendiameter te bekijken.

Op bestelling zijn de sieraden ook verkrijgbaar in 14K of 18K goudl- of witgoud. Vanwege de fluctuerende goudprijs is de prijs op aanvraag. De levertijd voor gouden sieraden bedraagt ongeveer 6 weken. Bent u benieuwd naar dit sieraad, maar dan in het goud? Mail dan naar  webshop@herinneringswinkel.nl.

U kunt het assieraad zelf vullen met behulp van het meegezonden vulsetje,  of u kunt ervoor kiezen het kosteloos door ons te laten vullen. Onze fysieke showroom is enkel op afspraak geopend. Maak eenvoudig een afspraak door te mailen naar webshop@herinneringswinkel.nl of te bellen naar 06-45726339.

205,00 incl. btw

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Specificaties
InhoudSymbolische Hoeveelheid
AfwerkingMat
Dikte0,6 centimeter
Gewicht8,9 gram
PersonaliseerbaarJa

 

Andere suggesties…