Mijn naam is Lars Dekker en ben opgegroeid in een uitvaartfamilie waarin ik ook meewerk. Van nabestaande kreeg ik steeds vaker de vraag van wat kan ik met mijn as doen, wat is er allemaal mogelijk? Dit heeft mij doen verdiepen in gedenksieraden, urnen, grafstenen, dankkaartjes en nog veel meer welke ik aanbied op deze site. Ook is er een uitvaartwinkel welke op afspraak open is. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen. U kunt mij een WhatsApp berichtje sturen, bellen of mailen.

WhatsApp mij

Foto Lars Dekker De Herinneringswinkel
Pieter Dekker, Lars Dekker, Barbara Tiethof

Links van mij staat mijn vader, Pieter Dekker. Pieter is een uitvaartverzorger in hart en nieren en kent de uitvaartbranche als geen ander. Ik leer veel van mijn vader en we werken geregeld samen. Af en toe mag ik hem assisteren bij een uitvaart; ik rij dan de rouwauto en help met alle bijbehorende taken.

We bezoeken ook samen uitvaartbeurzen, waar we de hele beurs afspeuren naar nieuwe producten. Door onze gesprekken over de uitvaartbranche leer ik ontzettend veel. Pieter ondersteunt mij bij De Herinneringswinkel wanneer dat nodig is.

Rechts van mij staat Barbara Tiethof. Barbara, ook wel Babs genoemd, is enorm goed in haar werk als DTP’er. Zij maakt de mooiste rouwkaarten en dankbetuigingen. Barbara ontwerpt de dankbetuigingen voor De Herinneringswinkel. Hierdoor werken Barbara en ik nauw met elkaar samen.