Gourmet collier dun (diverse maten)

De Gourmet-colliers (dun) zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en passen perfect bij de assieraden en vingerafdruksieraden uit de Atlantis Memorials collectie. Elk collier is uitgerust met een stevig karabijnslot en heeft een dikte van ongeveer 1,6 mm. De assieraden van Atlantis Memorials worden vaak met de hand gemaakt vanwege de gedetailleerde en onderscheidende vormen van de meeste hangers en bedeltjes. Deze sieraden staan bekend om hun perfecte afwerking, waardoor ze niet direct herkenbaar zijn als ashangers. Bovendien is de hanger of het bedeltje niet aan het collier bevestigd, maar loopt het collier door de hanger heen, wat zorgt voor een lange en veilige gebruiksduur.

De Atlantis Memorials sieraden zijn vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver, wat betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% is een legering van andere metalen, die het sieraad extra stevigheid geven.

Alle colliers kunnen op bestelling ook in geel- of witgoud geleverd worden. Vanwege de fluctuerende goudprijs is de prijs op aanvraag. De levertijd voor gouden sieraden bedraagt ongeveer 6 weken. Bent u benieuwd naar dit collier, maar dan in het goud? Mail dan naar  webshop@herinneringswinkel.nl.

49,00 incl. btw

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Specificaties
Lengte45 of 50 centimeter
Gewicht4,00 gram
Dikte1,6 millimeter
AfwerkingGlans